Известувања

За првпат во Македонија и граѓаните ќе можат да си ги проверуваат мерила за топлинска енергија и проток на вода

7 април, 2014

Балкан енерџи груп (БЕГ) набави лабораторија за испитување на мерила на топлинска енергија и проток, која засега е единствена од ваков вид во Македонија, со што и граѓаните и...

Прочитај повеќе